Com podríem definir aquesta nova generació de bicicletes? La frase seria :

ÉS UN ALTRE MÓN

La marca americana Specialized com sempre va més enllà amb la turbo creo SL dins la gamma de bicicletes elèctriques.

Pujar amb un somriure a la cara, no tenir port els desnivells, la típica lluita contra el vent del per poder mantenir el ritme superar-la amb tranquil·litat amb la  primera bicicleta de carretera Turbo. Specialized ha aconseguit una bicicleta de carretera  lleugera, amb  potència, autonomia i connectivitat amb la finalitat que et sentis un monstre pedalant amb la seva Turbo Creo.

 

TAN LLEUGERA, QUE oblidaràs QUE ÉS ELÈCTRICA

Qui va dir que les elèctriques havien de ser pesada? La marca Americana ha dissenyat un quadre lleuger i vivaç, dotat d’una geometria àgil que crea velocitat amb estabilitat, i afegim el Future Shock 2.0 per obtenir control i confiança. La Turbo Crec SL no només és la bicicleta elèctrica més lleugera de la seva classe, sinó que literalment, pesa molts quilos menys que la seva competència (Lapierre, Bianchi, Orbea, Trek, Bh Bikes,  etc  )

 

La sensació de lleugeresa i vivacitat sobre els pedals, la confiança i el control sobre el manillar, a través d’un quadre de carboni FACT 11r inspirat en la Tarmac i amb el Future Shock 2.0 guanyador de la Paris-Roubaix. Amb només 13.3 kg, la Turbo Crec SL EVO pesa menys de tota la gamma de bicicletes de carretera elèctriques